Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Error: process already running
April 11, 2018
16:13, EEST
Avatar
cpipero
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
April 11, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

On one PC I can’t get the Demo server (simulation) running because it shows and Error complaining that the process is already running. When I go tot the task manager in windows 10, it only shows one process. Killing that process doesn’t fix it. Restarting the PC doesn’t fix it either.
Thanks

Cos

April 11, 2018
23:18, EEST
Avatar
Jouni Aro
Moderator
Moderators
Forum Posts: 1015
Member Since:
December 21, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Cos,

Please, check that the port number 53530 is not taken by some other process. You can verify this with ‘netstat -ab’.

Forum Timezone: Europe/Helsinki

Most Users Ever Online: 518

Currently Online:
22 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Heikki Tahvanainen: 402

hbrackel: 138

pramanj: 86

rocket science: 81

Francesco Zambon: 81

Ibrahim: 76

Sabari: 62

kapsl: 57

gjevremovic: 49

Xavier: 43

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 713

Moderators: 7

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 15

Topics: 1476

Posts: 6294

Newest Members:

mariam6210, donblanchard632, HowardLon, delilahhuggard, salvadorcolby69, HelenImpar, MnoioDat, babuinsobaka, Miikka Mikkonen, rickeylipinski

Moderators: Jouni Aro: 1015, Pyry: 1, Petri: 0, Bjarne Boström: 986, Jimmy Ni: 26, Matti Siponen: 328, Lusetti: 0

Administrators: admin: 1