Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
ı cant communicate s7 1200 and opc browser
November 24, 2021
12:46, EET
Avatar
mechatronics student
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
November 16, 2021
sp_UserOfflineSmall Offline

hello ı am new at this, ı am watching a tutorials in youtube but ı always get an error named ”:ServiceResult=Bad_ConnectionRejected (0x80AC0000) “Could not establish a network connection to remote server.””
ı connected the new wifi’s and try to new apps but still the same error is occuring
ı am uploading the photos

ı dont know why its happened and ı also dont know how can ı fix that

https://www.hizliresim.com/kneyaze error code
https://www.hizliresim.com/gwnsh05 tiaportal
https://www.hizliresim.com/q5gbsx7

November 26, 2021
10:30, EET
Avatar
Matti Siponen
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 161
Member Since:
February 11, 2020
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

The StatusCode Bad_ConnectionRejected implies that the Server is not available at the specified connection address. This could be because something, e.g. a firewall, is blocking TCP traffic between the applications or the Server application is not running.

Have you tried connecting Browser to another Server application such as Prosys OPC UA Simulation Server?

November 26, 2021
15:38, EET
Avatar
mechatronics student
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
November 16, 2021
sp_UserOfflineSmall Offline

Matti Siponen said
Hello,

The StatusCode Bad_ConnectionRejected implies that the Server is not available at the specified connection address. This could be because something, e.g. a firewall, is blocking TCP traffic between the applications or the Server application is not running.

Have you tried connecting Browser to another Server application such as Prosys OPC UA Simulation Server?  

ı only using windows firewall,ı dont know is it the reason or not

November 26, 2021
15:42, EET
Avatar
Matti Siponen
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 161
Member Since:
February 11, 2020
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

Please, make sure that your firewall allows TCP traffic through port number 4840. Also, make sure the firewall, if any, on S7 isn’t blocking TCP traffic through that port.

November 26, 2021
17:20, EET
Avatar
mechatronics student
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
November 16, 2021
sp_UserOfflineSmall Offline

Matti Siponen said
Hello,

Please, make sure that your firewall allows TCP traffic through port number 4840. Also, make sure the firewall, if any, on S7 isn’t blocking TCP traffic through that port.  

hello ı did what you say,but ı still cant communicate that

https://www.hizliresim.com/rjdxs0o

Forum Timezone: Europe/Helsinki

Most Users Ever Online: 267

Currently Online:
15 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

hbrackel: 111

pramanj: 86

ibrahim: 74

kapsl: 57

gjevremovic: 49

Xavier: 42

TimK: 41

fred: 41

Fransua33: 39

rocket science: 36

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 1590

Moderators: 17

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 15

Topics: 1192

Posts: 5057

Newest Members:

warnerfleming, Raymond23Freex, Charles1UsadY, Robertvem, albertinaduff53, wilbertrignall, Rogerbeedo, letamunn4183992, Lizazooda, Hectorner

Moderators: Jouni Aro: 914, Otso Palonen: 32, Tuomas Hiltunen: 5, janimakela: 0, Pyry: 1, Terho: 0, Petri: 0, Bjarne Boström: 695, Heikki Tahvanainen: 402, Jukka Asikainen: 1, moldzh08: 0, Jimmy Ni: 24, Teppo Uimonen: 21, Markus Johansson: 36, Niklas Nurminen: 0, Matti Siponen: 161, Lusetti: 0

Administrators: admin: 1